Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Μετανιωμένοι δηλώνουν οι γονείς - «τέρατα» της Πάτρας


Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους οι γονείς - «τέρατα» που κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις σε βάρος των τριών παιδιών τους στην Πάτρα.

Το ζευγάρι  προσήχθη την περασμένη Παρασκευή στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών ο οποίος και τους απήγγειλε μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας έδωσαν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις ατελείωτες ώρες τρόμου που περνούσαν πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Λεύκας Παραλίας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα είχε διακορεύσει ο πατέρας τους, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος, ωστόσο, είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Το εξίσου ανατριχιαστικό είναι πως ο 15χρονος γιος συνευρισκόταν ερωτικά με την ίδια του τη μητέρα καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το ανεχόταν, μη μπορώντας -όπως υποστηρίζει- να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.

Ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους,-ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών-, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.

Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια ανέφεραν πως έξω από το σπίτι τους είχαν ψηλά λουλούδια και δέντρα και έτσι κανείς δεν μπορούσε να δει τι γινόταν μέσα από αυτά και πραγματικά δεν μπορούσαν να διανοηθούν την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε αυτή η οικογένεια. Η μητέρα φέρεται να δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Σύμφωνα με σχόλιο αξιωματικού της αστυνομίας στο PatrasTimes «τόσα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορεί να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος».

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...