Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ιερέα για τον Ελληνα που δολοφόνησαν νεοναζί στο Μόναχο


Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του πρωτοπρεσβύτερου Αποστόλου Μαλαμούση, του μοναδικού ανθρώπου που του είχε επιτραπεί να βρεθεί στον τόπο της δολοφονίας του 41χρονου Ελληνα Θεόδωρου Βουλγαρίδη στο Μόναχο από Γερμανούς νεοναζί.

Μιλώντας στο Mega, με αφορμή την έναρξη της πολύκροτης δίκης για τη δολοφονία τόσο του Θεόδωρου Βουλγαρίδη (τον σκότωσαν μέσα στο κλειδαράδικό του στις 15 Ιουνίου 2005) όσο και εννιά ακόμη Τούρκων από τη νεοναζιστική οργάνωση NSU, ο πρωτοπρεσβύτερος αναφέρθηκε στην ανατριχιαστική εικόνα που αντίκρισε και ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει από τον τόπο του εγκλήματος.

«Ηταν μια λίμνη αίματος. Μου είπαν, πού πρέπει να πατήσω για να μην χαλάσω ίχνη, γιατί έψαχναν για τους δολοφόνους. Το θέαμα ήταν φριχτό. Είδα το πρόσωπό του να είναι παραλλαγμένο από τις σφαίρες που είχε δεχτεί στο κεφάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλαμούης και πρόσθεσε: «Θυμάμαι με συγκίνηση τα λόγια της μάνας του, πάνω από τον τάφο. Μου είπε "βεβαίως κλαίμε και θρηνούμε για το χαμό του παιδιού μας, αλλά έπεσε μια πέτρα από την καρδιά μας, γιατί αποδείχθηκε ότι ο γιος μας δεν είχε σχέση με τον υπόκοσμο και ήταν θύμα των νεοναζιστών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...