Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Παραδόθηκε ο ακροδεξιός «νταής» που σκότωσε με γροθιές την 23χρονη Φαίη στη Νέα Μάκρη


Στα χέρια της αστυνομίας είναι πλέον ο 25χρονος που στις αρχές Απριλίου είχε ξυλοκοπήσει στη Νέα Μάκρη την 23χρονη Φαίη, η οποία κατέληξε λίγες εβδομάδες αργότερα στο νοσοκομείο. Ο 25χρονος «νταής», επέλεξε να παραδοθεί ακριβώς ένα μήνα μετά την έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή του.

Στην απολογία του στον 15ο ανακριτή, ο 25χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ανάμεσα σ'εκείνον και τη Φαίη σημειώθηκε ένα «ερωτικό καυγαδάκι» κατά τη διάρκεια του οποίου η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Η 23χρονη Φαίη τους τελευταίους μήνες είχε δεσμό με τον 25χρονο και το βράδυ της Παρασκευής στις 5 Απριλίου είχε βγει να διασκεδάσει, ωστόσο κατά την επιστροφή το ζευγάρι τσακώθηκε και η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά ο 25χρονος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια, ενώ σε ένα από τα χτυπήματα, η κοπέλα χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου κι έπεσε αναίσθητη.

Ο δράστης την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποίησε την οικογένειά της,ωστόσο η ίδια η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...