Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Εντυπωσιακή μελαχρινή η αδελφή της 23χρονης Φαίης, που ο δράστης υποστηρίζει ότι είχε σχέση μαζί της [εικόνες]

Μελαχρινή, ψηλή, γυμνασμένη, όμορφη, με μια κουβέντα εντυπωσιακή είναι η 32χρονη Μαρία Ελενα η οποία κατηγορείται για ψευδή κατάθεση στην υπόθεση δολοφονίας της αδικοχαμένης αδελφής της, Φαίης, στη Νέα Μάκρη.

Ο φίλος της 23χρονης Φαίης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, περιγράφοντας το πώς έγινε το περιστατικό και πώς κατέληξε στο έδαφος βαριά τραυματισμένη η νεαρή, ανέφερε κάτι το οποίο έδωσε μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση και της έδωσε μια χροιά οικογενειακής τραγωδίας.

Ο 25χρονος νταής, ο οποίος δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει -θανάσιμα όπως αποδείχθηκε- τη νεαρή κοπέλα, αποκάλυψε στον ανακριτή πως είχε συνάψει παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της Φαίης, τη Μαρία Ελενα, η οποία ήταν παντρεμένη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες με τον σύζυγό της βρίσκονταν σε διάσταση.

Αναφερόμενος στο βράδυ που έγινε το μοιραίο, ο 25χρονος ισχυρίστηκε πως η άτυχη 23χρονη έμαθε για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε με την αδελφή της και τον πήρε τηλέφωνο για να συναντηθούν και να της εξηγήσει. Τότε ήταν που, σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος, λογομάχησαν, καβγάδισαν πολύ άσχημα και η κοπέλα τον χαστούκισε.

Εκείνος έχασε την ψυχραιμία του και της ανταπέδωσε το χαστούκι με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το Star, ο δικηγόρος της αδερφής της 23χρονης, Θανάσης Πλεύρης, υποστηρίζει πως δεν υπήρξε ερωτικό τρίγωνο ενώ η εντολέας του αμέσως μετά την πρώτη κατάθεση στην οποία δεν έδωσε σαφή στοιχεία παρουσιάστηκε μόνη της και πήγε και είπε όλη την αλήθεια.

«Το μόνο που μπορούμε να της καταλογίσουμε είναι η καθυστέρηση. Ο κατηγορούμενος πάει να την μπλέξει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της Μαρίας Ελένας ανέφερε πως τα «στοιχεία της δικογραφίας δεν δείχνουν ότι έπεσε ένα σκαμπιλάκι όπως ισχυρίζεται ο δράστης», αλλά και το ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποδεικνύει ότι πολλά από αυτά που κατέθεσε ο 25χρονος κατηγορούμενος δεν ευσταθούν.

«Η αδερφή της Φαίης δεν μίλησε το μοιραίο βράδυ με τον δράστη. Η μοναδική κλήση που δέχθηκε η εντολέας μου είναι αυτή όταν κλήθηκε να πάει στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Φαίη» σημείωσε ο κ. Πλεύρης.


ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...