Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο μωράκια σε Κύμη και Τρίκαλα

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν δυο παιδάκια που έπεσαν θύματα ατυχημάτων στα σπίτια τους, στα Τρίκαλα και την Κύμη Ευβοίας. Το πρώτο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ το δεύτερο κατάπιε τη μπαταρία του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και τα υγρά του προκάλεσαν εγκαύματα!

Ήταν μεσημέρι, όταν ένα αγοράκι μόλις 20 μηνών ξέφυγε από την προσοχή των δικών του στον Πυργετό Τρικάλων και έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Όπως γράφει το protothema.gr, αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι γιατροί δίνουν αγώνα για να το σώσουν.

Το δεύτερο ατύχημα συνέβη στο σπίτι μιας οικογένειας στην Κύμη Ευβοίας, όταν το ηλικίας 18 μηνών κοριτσάκι έπιασε το τηλεκοντρόλ χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς του, το άνοιξε και κατάπιε μία από τις μπαταρίες. Οι γονείς του το μετέφεραν αμέσως στο κέντρο Υγείας της Κύμης, όπου ο γιατρός τους καθησύχασε ότι το παιδί θα αποβάλλει την μπαταρία με τα κόπρανά του.

Όταν, όμως, επέστρεψαν στο σπίτι, το παιδί αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκαύματα από τα υγρά της μπαταρίας! Το κοριτσάκι παρέμεινε για νοσηλεία και οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της κατάστασής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...