Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Απατημενος σύζυγος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο, τον οποίο αποκαλούν και Στρος Καν της Ρόδου

Θέμα της ημέρας αποτελεί για τη Ρόδο η... δυναμική παρέμβαση απατημένου συζύγου ο οποίος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο όταν τον συνέλαβε σε ερωτικές περιπτύξεις με τη σύζυγο του σε αυτοκίνητο.

Οπως αποκαλύπτει το rodosalarm.gr η σύζυγος είναι υφιστάμενη του αντιδημάρχου, στη δημοτική υπηρεσία ενώ αμέσως βρέθηκε και το παρατσούκλι του: Στρος Καν της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σύζυγος που είχε υπόνοιες συνέλαβε επ' αυτοφόρω το ζευγάρι μέσα σε αυτοκίνητο, έπεσαν χαστούκια από τον γεροδεμένο σύζυγο και το ζευγάρι χώρισε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Ο αντιδήμαρχος συνήψε ερωτική σχέση με υπάλληλο του δήμου που υπηρετεί σε Υπηρεσία της δικαιοδοσίας του! Η ερωτική σχέση έγινε γνωστή στο σύζυγο της υπαλλήλου, ο οποίος παρακολούθησε το ζευγάρι και τους έπιασε στα πράσα μέσα στο αυτοκίνητο του αντιδημάρχου.

Φυσικά ακολούθησε έντονο επεισόδιο, ο αντιδήμαρχος δέχθηκε μερικά χαστούκια και από εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι, ύστερα από πέντε χρόνια γάμου, χώρισε και οδεύει προς διαζύγιο.

Ο δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς ενημερώθηκε ύστερα από δύο μέρες και αφού εξεπλάγη, απάντησε «τι μπορώ να κάνω, αυτά ανήκουν στην προσωπική ζωή του καθενός»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...