Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Άγρια ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ-''Γάζωσαν'' περιπολικό και αστυνομικό τμήμα!

Οι δράστες άνοιξαν πυρ στο περιπολικό και στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται απέναντι, για να εμποδίσουν τους αστυνομικούς να τους καταδιώξουν...

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 08.30 το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Βάρδα. Οι δράστες που πήραν μέρος στην επιχείρηση ήταν 5, φορούσαν κουκούλες και απείλησαν το προσωπικό με όπλα τύπου καλάσνικοφ.

Τα ΕΛ.ΤΑ. την ώρα της ληστείας ήταν γεμάτα από κόσμο και επικράτησε πανικός. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ολοκληρώθηκε το χτύπημα, οι δράστες άνοιξαν πυρ με τα καλάσνικοφ που κρατούσαν σε περιπολικό και το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται απέναντι.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, αλλά οι ληστές κατάφεραν να ξεφύγουν. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, oι ληστές διέφυγαν τελικά με αυτοκίνητο - μάρκας BMW με ξένες πινακίδες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές εγκατέλειψαν το όχημα διαφυγής στην περιοχή της παλιάς Mανoλαδας, επί της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, του έβαλαν φωτιά και το έκαψαν και διέφυγαν με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το χρηματικό ποσό που άρπαξαν οι δράστες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...