Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μάχη αστυνομικών με 4 ληστές που ξέφυγαν με το ΙΧ του Τριανταφυλλόπουλου - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Το αυτοκίνητο του Τριανταφυλλόπουλου με το οποίο διέφυγαν οι ληστές
Πραγματική μάχη με τέσσερις ένοπλους ληστές έδωσαν τα ξημερώματα αστυνομικοί στη Νέα Ερυθραία και στο Κρυονέρι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι ληστές κατάφεραν να ξεφύγουν με το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν σε ρέμα.
 
Ήταν 03:00 τα ξημερώματα, όταν τα βόρεια προάστια αναστατώθηκαν από πυροβολισμούς. Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερις ληστές αποπειράθηκαν να ληστέψουν σπίτι στην Εκάλη, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και δύο περιπολικά έσπευσαν στο σημείο. Εκεί σημειώθηκε και η πρώτη ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι ληστές απομακρύνθηκαν πεζοί. Την ίδια ώρα, στο σημείο έσπευσε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είχε ακούσει τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με την αστυνονία, όπως είπε προηγουμένως το Mega, οι δράστες τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο, επιβιβάστηκαν σε αυτό και έφυγαν με προορισμό το Κρυονέρι.

Η αστυνομία, που στο μεταξύ είχε στείλει ενισχύσεις, ξεκίνησε την καταδίωξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να τους εγκλωβίσει. Σε αυτό το σημείο, σημειώθηκαν και πάλι πυροβολισμοί. Το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου ανετράπη στο ρέμα Κρυονερίου.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Πηγή βίντεο: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...