Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Φρούριο το κέντρο της Αθήνας – Κλούβες, ΜΑΤ και... υδροφόρες παρακολουθούν τους διαδηλωτές

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από νωρίς το πρωί η πρωτεύουσα, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποτρέψει τους κουκουλοφόρους να κάνουν επεισόδια κατά τη διάρκεια των σημερινών διαδηλώσεων.

Η Βουλή μοιάζει για ακόμα μία φορά απόρθητο φρούριο, αφού 20 κλούβες της αστυνομίας βρίσκονται κατά μήκος της Βασιλίσσης Σοφίας αποκλείοντας τις εισόδους, ενώ μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη έχουν τοποθετηθεί τα γνωστά κιγκλιδώματα και φυσικά ο σιδερένιος φράχτης είναι αυτός που ξεχωρίζει. Παράλληλα διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται μπροστά από το Κοινοβούλιο, σχηματίζοντας μια ασπίδα προστασίας. Μπροστά από τα ξενοδοχεία, τα οποία γίνονται κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στόχος βανδάλων, έχει στηθεί μία διπλή αμυντική ζώνη από αστυνομικούς.

Ενώ κλειστός για τους επισκέπτες είναι και ο Εθνικός Κήπος. Την ίδια ώρα μοτοσικλετιστές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Δέλτα οργώνουν τους δρόμ0υς του κέντρου και πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους σε υπόπτους, ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Αθήνας, έτοιμοι να επέμβουν αν κάνουν την εμφάνιση τους ταραξίες από τα στενά των Εξαρχείων.

Οι υδροφόρες της ΕΛ.ΑΣ αν και δεν έχουν κάνει ακόμα βόλτα στους δρόμους της Αθήνας φαίνεται πως είναι με αναμμένες τις μηχανές προκειμένου να επέμβουν αν χρειαστεί.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...