Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρεσβεία του Ισραήλ για την επέμβαση στο πλοίο Εστέλ

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την επέμβαση του Ισραήλ στο πλοίο Εστέλ, θυροκόλλησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ , αποτελούμενη από τους βουλευτές Θ. Δρίτσα, Παν. Λαφαζάνη, Ρ. Δούρου, Μ. Μπόλαρη και τον Κ. Ήσυχο, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ επισκέφθηκε την πρεσβεία του Ισραήλ και ζήτησε να δει υπεύθυνους από το Ισραήλ. Την ενημέρωσαν, όμως, ότι δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θυροκόλλησε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την παράνομη επέμβαση του Ισραήλ στο πλοίο Εστέλ και τη βίαιη ρυμούλκησή του σε λιμάνι του Ισραήλ.

Νωρίτερα, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ σε ομόφωνο ψήφισμά της καταδίκασε την ενέργεια του Ισραήλ «με τον πιο απερίφραστο τρόπο» και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση «να καταγγείλει την παράνομη επίθεση στο πλοίο "Εστέλ" και να ζητήσει την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ , τονίζει η ανακοίνωση, θα συνεχίσει με κάθε τρόπο και ενέργειες σε πολιτικό, κινηματικό, κοινοβουλευτικό και ευρωκοινοβουλευτικό επίπεδο τον αγώνα μέχρι την αναγνώριση κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ, με στόχο η ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και η αλληλεγγύη να είναι οι τελικοί νικητές σε όλους τους λαούς της περιοχής.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.ΚΟΔΕΛΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...