Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αναστολή στην έκτιση της ποινής φυλάκισης δόθηκε στον επιχειρηματία Πετζετάκι

Αναστολή στη 10ετή ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί πήρε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετζετάκις. Η αίτησή του, που αφορούσε καταδίκη για χρέη ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο, έγινε δεκτή υπό τον όρο ότι θα εμφανίζεται μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο πρόεδρος της βιομηχανίας ελαστικών καταδικάστηκε πριν ένα μήνα από το Β' Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 10 ετών και το δικαστήριο δεν είχε δώσει αναστολή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

Ο επιχειρηματίας, διά του συνηγόρου του Α.Αθανασόπουλου, υπέβαλε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, η οποία έγινε δεκτή και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θα είναι ελεύθερος.

Στην αίτησή του ο κ. Πετζετάκις τόνιζε, μεταξύ άλλων, ότι η φυλάκισή του θα οδηγήσει στην οριστική οικονομική κατάρρευση της εταιρείας, αλλά και της οικογένειάς του.

Επίσης, ανέφερε ότι η εταιρεία βρίσκεται κοντά στη σύναψη συμφωνίας με επενδυτή, η οποία εφόσον ολοκληρωθεί θα διασφαλίσει τις 300 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων της και θα της επιτρέψει την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...