Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ο Wizard101 ξεκινάει σύντομα και στην Ελλάδα

Η Gameforge, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παροχέας παιχνιδιών διαδικτύου παγκοσμίως, φέρνει το MMO Wizard101 και τις Σχολές Μαγείας του στην Ελλάδα. Μετά τη μεγάλη του επιτυχία στις ΗΠΑ, το παιχνίδι ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και μια επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες παίζουν ήδη το παιχνίδι στη Γερμανία και την Αγγλία, ενώ παγκοσμίως ο αριθμός μαθητευόμενων μάγων που διασκεδάζει με τις περιπέτειες της Μαγούπολης, ανέρχεται σε πάνω από 20 εκατομμύρια.

Το Wizard101 έχει ως κεντρικό θέμα τη διένεξη δυο πανίσχυρων μάγων. Ο πρώην καθηγητής μαγείας Μάλιστερ έχει στείλει ορδές μαγικών πλασμάτων, ώστε να προκαλέσουν χάος στους κόσμους της Σπείρας. Ο Μερλ Αμβρόσιος, ο διευθυντής της Σχολής Μαγικών Τεχνών του Ράβενγουντ, πρέπει να επαναφέρει την τάξη και να δώσει τέλος στα σχέδια του Μάλιστερ. Για να το επιτύχει, θα χρειαστεί τη βοήθεια των μαθητών του. Οι παίκτες ξεκινούν ως μαθητευόμενοι μάγοι και μέσα από αμέτρητες περιπέτειες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα σωστά ξόρκια, ώστε κάποτε να γίνουν πανίσχυροι μάγοι.
«Το Wizard101 ήδη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στις ΗΠΑ, και χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε πλέον να το παρουσιάσουμε και στο ελληνικό κοινό», δηλώνει ο Jörg Flügge, Product Director του Wizard101 στην Gameforge AG. «Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Wizard101, εκτός από την πολύ προσεγμένη ιστορία και τον συναρπαστικό κόσμο, στον οποίο κινούνται οι παίκτες, είναι η δυνατότητα που προσφέρει σε παιδιά και γονείς να εξερευνήσουν αυτόν τον μαγικό κόσμο από κοινού. Το σύστημα οδηγιών που έχει ενσωματωθεί, δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να φιλτράρουν κάποια περιεχόμενα του παιχνιδιού.»

Το Wizard101 προσφέρει τις ακόλουθες λειτουργίες:
  • Μαγικές επιλογές: Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν μία από τις επτά Σχολές Μαγείας και να γίνουν ειδικοί στις μαγικές τέχνες.
  •  Πιστοί σύντροφοι: Τα κατοικίδια συμπαραστέκονται στους παίκτες και σε δύσκολους καιρούς.
  •  Άνετη διαμονή: Οι παίκτες μπορούν να διαρρυθμίσουν τον κοιτώνα ή το σπίτι τους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.
  •  Φίλοι και κοινότητα: Στο Wizard101 οι παίκτες μπορούν να κάνουν εύκολα φιλίες και να γίνουν μέρος μιας μεγάλης κοινότητας.
  •  Ασφάλεια: Με τη βοήθεια κάποιων ρυθμίσεων, οι γονείς μπορούν να εξασφαλίζουν ένα προστατευμένο περιβάλλον για πολύ νέους παίκτες, στο οποίο αυτοί θα μπορούν να εξερευνούν τον κόσμο του Wizard101.
Στο τύπο έχουν δημοσιευτεί πολύ θετικές γνώμες για την οικογενειακή μαγική περιπέτεια:

- Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η ιστορία που επεμβαίνει συχνά στο παιχνίδι και διαβάζεται σαν ένα καλό βιβλίο. (PlayMassive.de)

- [...] ένα καλό ξεκίνημα στον κόσμο των διαδικτυακών παιχνιδιών ρόλων για μικρά παιδιά [...] (buffed.de)

- Μου αρέσουν πολλά στο Wizard101: Το σενάριο με τις Σχολές Μαγείας που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στοιχεία είναι ωραίο και το σύστημα μάχης φαίνεται καλομελετημένο και ενδιαφέρον. (Spieletipps.de)

Το Wizard101 έχει επίσης λάβει πολλά βραβεία, όπως το «Best MMO of 2010» του Online Gamer Magazine και το «Best Family MMO of the Decade» του Massively.com.

Το Wizard101 είναι διαθέσιμο προς δωρεάν λήψη στο http://www.wizard101.gr και οι παίκτες μπορούν να παίξουν δωρεάν ολόκληρη την κύρια πλοκή της ιστορίας. Κατά τα άλλα οι παίκτες έχουν την επιλογή να αγοράσουν μεμονωμένα διάφορες ακόμη περιοχές και λειτουργίες ή να τις ξεκλειδώσουν με το να γίνουν μέλη του Wizard Club. Οι γονείς μπορούν να καθορίζουν ακριβώς τα ποσά που μπορεί να ξοδέψει το παιδί τους χάρη στο σύστημα ελέγχου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...