Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σαμποτάζ στην προετοιμασία των εκλογών από τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση

Την απόφαση αποχής των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού από κάθε εργασία που συνδέεται με την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν, ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια και αντίδρασή τους για την «άδικη εξαίρεση τους από τους δικαιούχους της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και την άνιση σε βάρος τους μεταχείριση».

Όπως υποστηρίζουν, «είχε προηγηθεί ο εμπαιγμός τους από την κυβέρνηση, δια των αρμοδίων Υπουργών οι οποίοι υπόσχονταν ότι θα χορηγούνται και στο προσωπικό των Ο.Τ.Α. η Ειδική Εκλογική Αποζημίωση».

Στη σχετική ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι η απόφαση αποχής από τη διαδικασία των εκλογών, που ελήφθη σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., θα αναθεωρηθεί μόνο αν συμπεριληφθούν οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού στους δικαιούχους της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, καλούν την κυβέρνηση να αναλογιστεί και αναλάβει τις ευθύνες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...