Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πρωταγωνιστής της σειράς «Το Νησί», πουλούσε χαλιά για να ζήσει

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» και σήμερα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Κλινική περίπτωση».

Ο λόγος για τον ηθοποιό Τάσο Νούσια, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει αλλά και τις δουλειές που κατά καιρούς έκανε για βιοποριστικούς λόγους.

«Κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή, δε μπορεί να βιοποριστεί κανείς, όχι μόνο στο θέατρο, αλλά και σε άλλες δουλειές. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, εκεί που είναι οι αμοιβές, δε μπορεί κανείς να βιοποριστεί» δήλωσε ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας στο περιοδικό tvbox.

Ο Τάσος Νούσιας αποκάλυψε επίσης ότι στο παρελθόν έχει κάνει κι άλλες δουλειές: «Δεν είναι νέο φαινόμενο να δουλεύει ένας ηθοποιός στα πρώτα του βήματα παράλληλα σε άλλες δουλειές. Και εγώ το έκανα αυτό όταν τέλειωσα τη σχολή, δούλευα και αλλού, πούλαγα χαλιά σε ένα φίλο που είχε αντίστοιχο κατάστημα, επίσης ως μπάρμαν, σερβιτόρος. Όλα αυτά τα πόστα είναι ευκαιριακά, τα κάνεις για μικρό χρονικό διάστημα και είναι και εύκολο να βρεις δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...