Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Παραίτηση Βενιζέλου στο υπουργικό – Φιλοφρονήσεις από τον Αβραμόπουλο

Την παραίτησή του, από υπουργός Οικονομικών, υπέβαλε επισήμως στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατά την συνεδρίαση, ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, είπε πως «σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες η συμβολή του ήταν αποτελεσματική, στην εφαρμογή των πολιτικών μας ως κυβέρνηση. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική και αποτελεσματική» είπε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε στέρεο έδαφος και σε νέα φάση θετικών προοπτικών, πήραμε πολύ δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις για μεγάλο μέρος της κοινωνίας ήταν όμως αναγκαίες για να διασφαλίσουμε την σταθερότητα και να κατοχυρώσουμε την θέση μας στο ευρώ».

Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ευχαρίστησε όλους τους υπουργούς για την συνεργασία που είχαν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε μία ιδιαίτερη αναφορά του, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την εκλογή του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και είπε πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. «Κληρονομιά αυτής της κυβέρνησης είναι η εθνική συνεννόηση», επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σχόλιο της ΔΗΜ.ΑΡ για την εκλογή του κ. Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι βασικός συντελεστής της κυρίαρχης πολιτικής που οδήγησε τη χώρα στα σημερινά πολλαπλά αδιέξοδα.

Η αλλαγή αυτής της πολιτικής και η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών αποτελούν τις κύριες προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...