Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Κλέφτες! Απατεώνες, όλα μου τα πήρατε" κραύγαζε ο 70χρονος οπλοφόρος!

Τον τρόμο σκόρπισε ο 71χρονος, ο οποίος εισέβαλε με καραμπίνα στην Εφορία Αγίας Παρασκευής, ενώ προέτρεπε τους έντρομους φορολογούμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ίδιο όροφο, να «μην πληρώνουν τα χαράτσια».
Παράλληλα, υπό την απειλή του όπλου, ο ηλικιωμένος φώναζε στους υπαλλήλους:  «Πούστηδες δεν πρόκειται να μου πάρετε το σπίτι», επιδεικνύοντάς τους το κατασχετήριο τράπεζας. Παράλληλα, φώναζε «Κλέφτες! Απατεώνες, όλα μου τα πήρατε».
Αυτόπτες μάρτυρες λένε επίσης, πως ο άνδρας παραληρούσε λέγοντας πως σήμερα είναι η επέτειος απελευθέρωσης της Καλαμάτας και της Δωδεκανήσου.
Αρχικά δεν υπήρξε μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας πήγαινε από τον 2ο στον 3ο όροφο αναζητώντας κάποια έγγραφα όπως έλεγε.
Στη πορεία άρχισε να πυροβολεί από παράθυρο έξω στον ακάλυπτο χώρο και υπάλληλοι της ΔΟΥ αλλά και πολίτες που είχαν την ατυχία να βρίσκονται στο κτίριο έτρεξαν να βρουν καταφύγιο στην ταράτσα, την πόρτα της οποία φρόντισαν να ασφαλίσουν μεταφέροντας έπιπλα.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν μετά από λίγη ώρα να τον ηρεμήσουν και να παραδώσει το όπλο. Αυτή την ώρα έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διενεργείται προανάκριση.
Ο άνδρας εκτός από την καραμπίνα κρατούσε και μια τσάντα η οποία ίσως περιείχε κάτι επικίνδυνο καθώς κλήθηκαν πυροτεχνουργοί για να την εξετάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...