Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Λουκέτο στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας


Ύστερα από 112 χρόνια η Συνεταιριστική Τράπεζα της Λαμίας κατέβασε ρολά. Μετά από απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, ανακλήθηκε η άδεια που είχε χορηγηθεί και από τις 07.00 το πρωί έχει πιάσει δουλειά ειδικός εκκαθάρισης στο κεντρικό κατάστημα της Λαμίας.

Κλίμα αναστάτωσης επικρατεί μεταξύ των περίπου 45 εργαζόμενων και των 13.000 μετόχων, οι οποίοι σήμερα το πρωί είδαν κατεβασμένα τα ρολά στα οκτώ καταστήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας στη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Ευρυτανία.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ήταν η πρώτη Τράπεζα που λειτούργησε από το 1900 με τη μορφή Συνεταιρισμού.


Την αντίθεσή του εκφράζει ο Δήμος Λαμίας στο κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. 


Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαμίας επισημαίνει:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την τοποθέτηση εκκαθαριστή σε τρεις Ελληνικές Συνεταιριστικές Τράπεζες μεταξύ των οποίων και στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.

Μια Τράπεζα με ιστορία πάνω άνω των 100 χρόνων, μια Τράπεζα που συνέβαλλε σημαντικά στη στήριξη των μικρομεσαίων και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ο Δήμος μας όλα αυτά τα χρόνια, συνεργάζεται άψογα και στηρίζει την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, την λειτουργία της οποίας επιθυμεί.

Ζητάμε από τους αρμόδιους, ίδια μεταχείριση με όλες τις λοιπές εμπορικές Τράπεζες που βρεθήκαν στην ίδια θέση και την εγγύηση όλων των Καταθέσεων της Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...