Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τελικό: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1 (διακοπή λόγω σοβαρών επεισοδίων)

Διεκόπη οριστικά στο 83ο λεπτό, λόγω σοβαρότατων επεισοδίων, το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα με 0-1 από το 51' χάρη σε τέρμα του Τζαμάλ Αμπντούν.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν τελείωσε ποτέ, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Κάκος διέκοψε οριστικά τον αγώνα στο 83ο λεπτό μετά από την ρίψη φωτοβολίδων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνταν από το 51' με το γκολ του Τζαμέλ Αμπντούν. Είχε προηγηθεί 50λεπτη διακοπή στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου λόγω σοβαρών επεισοδίων εντός και εκτός ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός, βάση του ΚΑΠ, κινδυνεύει με μηδενισμό, βαρύ χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δυο από το επόμενο. Πριν από τον αγώνα είχαν σημειωθεί επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ, αλλά και εντός γηπέδου, ενώ στο ημίχρονο του ντέρμπι ομάδα 60-70 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δημιούργησε νέα ένταση δίπλα ακριβώς από τα επίσημα του Παναθηναϊκού, ξηλώνοντας καθίσματα και πετώντας σίδερα στους αστυνομικούς, που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Η οριστική διακοπή του αγώνα έγινε στο 83', με τον Τάσο Κάκο να στέλνει τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια μετά από την ρίξη φωτοβολίδων και αντικειμένων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...