Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Συνελήφθη ο γιος του Mr Playboy για ξυλοδαρμό της 20χρονης Playmate φίλης του

Ο πρωτότοκος γιος του Mr Playboy Hugh Hefner, Marston Hefner, συνελήφθη χθες το βράδυ από την αστυνομία, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία. Τα σημάδια από τα χτυπήματα στο σώμα της 20χρονης φίλης του και Playmate 2011 Claire Sinclair, δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα υπέφερε στα χέρια του!

English: Claire Sinclair attending Glamourcon ...
Image via Wikipedia
Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού στην Pasadena της Καλιφόρνια, όταν η Claire κατάφερε να ειδοποιήσει την οικογένειά της ζητώντας βοήθεια. Αναστατωμένοι οι γονείς της κάλεσαν το 911 καταγέλλοντας την επίθεση που δέχθηκε η κόρη τους από τον Marston. Όπως αποκάλυψε η 20χρονη στους αστυνομικούς, ο Marston αφού την γρονθοκόπησε και την κλώτσησε στο στομάχι, την κράτησε φυλακισμένη απαγορεύοντάς την να βγει από το σπίτι!

Ο 21χρονος Marston Hefner συνελήφθη πριν τα μεσάνυχτα με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας αλλά αφέθηκε λίγες ώρες αργότερα ελεύθερος καταβάλλοντας την εγγύηση των 20.000 δολαρίων. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2010.

Η μητέρα του Marston Hefner, Kimberley Conrad είναι η πρώην σύζυγος του Hugh Hefner και Playmate του 1989. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1989 και χώρισαν το 2010, αφού απέκτησαν δύο παιδιά. Τον Marston που γεννήθηκε στις 9 Απριλίου του 1990 και έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με το διάσημο πατέρα του και τον Cooper Bradford Hefner ο οποίος γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1991.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...