Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για πλαστογραφία

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη showbiz η εμπλοκή γνωστού ηθοποιού σε υπόθεση πλαστογραφίας. Ο νεαρός καλλιτέχνης κατηγορείται πως πλαστογράφησε τραπεζική επιταγή και προσπάθησε να εισπράξει πολύ μεγαλύτερο ποσό από το αναγραφόμενο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο νεαρός είχε στα χέρια του μία επιταγή της τάξεως των 190 ευρώ και πρόσθεσε μόνος του ένα «6», μπροστά από το αναγραφόμενο ποσό προσπαθώντας να εισπράξει 6.190 ευρώ.
Σε μία από τις πιο δυσάρεστες συνεδριάσεις τους βρέθηκαν τα μέλη του προεδρείου του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων Ελλήνων ηθοποιών «Διόνυσος», αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου ηθοποιού.

Οι συνάδελφοί του μετά από πολύωρη συνεδρίαση αποφάσισαν τελικά να καταφύγουν στη Δικαιοσύνη, όπως και έγινε, με τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του. Ο ταμίας του οργανισμού, Τρύφωνας Παπουτσής υποστήριξε πως ο ηθοποιός πέρασε πριν από τρεις εβδομάδες για να εισπράξει επιταγή για τα πνευματικά δικαιώματα. Όμως όταν η επιταγή έφτασε στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο «Διόνυσος», ο ταμίας παρατήρησε πως κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε το σύλλογο.

Τώρα η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και μόλις γίνει γνωστό το όνομα του εμπλεκόμενου ηθοποιού αναμένεται να ξεσπάσει σάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...