Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Παναγιωτακόπουλος: παραιτήθηκε από το Πολιτικό συμβούλιο του ΠαΣοΚ

Την παραίτησή του από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του, οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση γιατί νιώθει «απογοητευμένος και προδομένος»: «Απογοητευμένος γιατί ειδικά το τελευταίο διάστημα διαπίστωσα ότι κάθε έννοια συντροφικότητας έχει χαθεί. Το μόνο που υπάρχει είναι οι προσωπικοί υπολογισμοί πολλών στελεχών για την ''επόμενη ημέρα''. Λες και ο λαός ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Προδομένος γιατί με τις λανθασμένες πολιτικές καταφέρατε να μετατρέψετε την ελπίδα σε οργή, το δυνατό ΠΑΣΟΚ σε ένα συνασπισμό απαξιωμένων στελεχών, τις ιδέες μας και τις αρχές σε κουρελόχαρτα της ιστορίας, τα όργανα μας σε διακοσμητικά στοιχεία ενός ανύπαρκτου πολιτικού υποκειμένου».
Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει επανειλημμένως επισημάνει το αδιέξοδο της ακολουθούμενης πολιτικής, υπογραμμίζοντας ότι «λανθασμένες επιλογές, φοβικά σύνδρομα και η επιλογή ενός αδύναμου και ανίκανου πολιτικού προσωπικού οδήγησε τη χώρα σε αδιέξοδα».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...