Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Συμβουλές για λαμπερά μαλλιά

Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για λαμπερά και πλούσια μαλλιά:

- Το τριχωτό της κεφαλής μας χρειάζεται να έχει καλή κυκλοφορία του αίματος για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μαλλιών. Ετοιμάστε μια λοσιόν για τα μαλλιά με λίγο νερό και μαϊντανό. Εφαρμόστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Τυλίξτε το κεφάλι σας με μια ζεστή πετσέτα και κρατήστε το για μια ώρα.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα φυσικό σαμπουάν. Αυτή η λοσιόν για τα μαλλιά θα τονώσει την κυκλοφορία και επίσης θα προσθέσει λάμψη στα μαλλιά σας.

- Για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εύκολη φυσική μάσκα μαλλιών. Ανακατέψτε ίσες ποσότητες από ελαιόλαδο, γάλα καρύδας, μέλι και σησαμέλαιο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο λάδι καρύδας για να το μείγμα και ένα ή δύο αυγά. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι εξαιρετικά θρεπτική για τα μαλλιά.

- Προσπαθήστε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας φυσικά και προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε πιστολάκι. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι για τα μαλλιά θυμηθείτε να μην επικεντρώνετε το πιστολάκι σε ένα σημείο για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Κρατήστε το πιστολάκι σε απόσταση από τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας απαλά για να ξεμπερδέψουν κόμβους ενώ στεγνώνετε τα μαλλιά σας.

ΠΗΓΗ: myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...