Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Αγρίνιο: Σκηνές ωμής βίας τα ξημερώματα μεταξύ Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών...

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα στον πεζόδρομο Καραπαπά στο Αγρίνιο. Πιθανολογείται πως πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σκηνές ωμής βίας διαδραματίστηκαν λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα μετά από συμπλοκή ομάδων νεαρών, περίπου 10 με 15 ατόμων η καθεμία, στον πεζόδρομο Καραπαπά. Άναυδοι δεκάδες θαμώνες παρακολουθούσαν από τα μπαρ της περιοχής τους νεαρούς να συμπλέκονται χρησιμοποιώντας καδρόνια, καρέκλες, πέτρες και μπουκάλια μπύρας.

Η πρώτη ομάδα ξεκίνησε από την οδό Μπουκογιάννη και η δεύτερη από τον πεζόδρομο Καραπαπά, όπου βρίσκεται κλαμπ φίλων του Παναθηναϊκού. Από την συμπλοκή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρχε τραυματισμός, ενώ φθορές προκλήθηκαν σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία πανικόβλητοι θαμώνες των παρακειμένων καφετεριών επιχείρησαν να απομακρύνουν.

Η συμπλοκή διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και οι νεαροί στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στους γειτονικούς δρόμους. Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, δεν είναι γνωστό όμως αν έχουν γίνει προσαγωγές. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως από καθαρή τύχη δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το επεισόδιο αποτελεί μια ακόμα συνέχεια της «βεντέτας» που υπάρχει στο Αγρίνιο, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...