Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Το 2012 κάνει ποδαρικό στην πλατεία Κοτζιά με 200 μουσικούς

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί τους Αθηναίους να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου χρόνου στην πλατεία Κοτζιά, μέσα σ’ ένα μουσικό καταιγισμό-έκπληξη.

Η αντίστροφη μέτρηση θα αρχίσει με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στις 22.45 στην πλατεία Ομονοίας. Με ήχους που αρμόζουν στην περίσταση η συναυλία θα μετατραπεί σε πομπή με την εμφάνιση 6 εντυπωσιακών ξυλοπόδαρων και στις 23.15 όλη η παρέα θα κατηφορίσει παίζοντας προς στην πλατεία Κοτζιά.

Εκεί θα ενώσουν τις μελωδίες τους με την Συμφωνική Ορχήστρα, τη Μεικτή Χορωδία, την Big Band και την Ελληνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Διακόσιοι μουσικοί επί σκηνής θα δώσουν φαντασμαγορική ώθηση στη βραδιά.

Η Συμφωνική Ορχήστρα με τα υπόλοιπα μουσικά σύνολα μαζί με τους παρουσιαστές της βραδιάς, Λεωνίδα Αντωνόπουλο (δημοσιογράφο και Δ/ντή Προγράμματος «Αθήνα 9.84») και Λαρίσσα Βέργου (ηθοποιό και διαμερισματική σύμβουλο στο 1ο Διαμέρισμα) θα καλωσορίσουν τους διακεκριμένους ερμηνευτές Δώρο Δημοσθένους, Τζίνα Πούλου και Σταμάτη Μπερρή.

Ακριβώς στις 23.30 σε ένα γεμάτο λυρισμό πρόγραμμα αλλά και με απρόβλεπτες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών θα υποδεχθούμε τον νέο χρόνο. Λίγο πριν οι δείκτες δείξουν μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει το σύνθημα για την υποδοχή της αλλαγής του χρόνου και στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε και να γίνουμε η παλλόμενη καρδιά της Αθήνας για την πρώτη νύχτα του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...