Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ρόδος: Μπουρλότο στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ.

Εμπρησμός στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑΟΣ στην πόλη της Ρόδου έγινε σήμερα τα ξημερώματα από άγνωστους δράστες. 

Η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Γιάννη Γαϊτανίδη, προκλήθηκε πιθανότατα από εύφλεκτο υλικό που έριξαν και άναψαν στην είσοδο των γραφείων του ΛΑΟΣ, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη όπου στεγάζονται.

Ευτυχώς, στο κτίριο δεν υπάρχουν διαμερίσματα παρά μόνο γραφεία, εκτός από ένα, όπου η ένοικος φαίνεται ότι απουσίαζε. Τελικά, η φωτιά έσβησε μόνη της λίγες ώρες αργότερα, αφού οι πόρτες ήταν αλουμινίου και δεν μπόρεσαν να πάρουν φωτιά, ενώ οι αρμόδιες αρχές ειδοποιήθηκαν το πρωί.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχοι εμπρησμοί έχουν γίνει άλλες τέσσερις φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα στα γραφεία των νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ στη Ρόδο. Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ανέλαβε και διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...