Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κομοτηνή: Το πρωί θύμα, το βράδυ εκβιαστής -Υπάλληλος εναντίον εργοδότη!

La videocamera in mano
Image by pandemia via Flickr
Ο υπάλληλος το έπαιζε θύμα ληστείας και μάλιστα κατέθεσε στην αστυνομία. Τα βράδια όμως τηλεφωνούσε στο αφεντικό του, με αλλαγμένη φωνή και ζητούσε χρήματα για να επιστρέψει τις κάμερες που ''έκαναν φτερά''.

Ο λόγος για έναν 20χρονο υπάλληλο καταστήματος στο κέντρο της πόλης, που παραμονές των Χριστουγέννων, κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι έπεσε θύμα ληστείας από άγνωστο άνδρα. Είχε καταθέσει στην αστυνομία, ότι οι δράστες του έκλεψαν 6 βιντεοκάμερες. Τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα;

Ο υπάλληλος έκρυψε τις βιντεοκάμερες στην αποθήκη του καταστήματος και τα πρωινά το έπαιζε... σοκαρισμένος από τη ληστεία. Τα βράδια όμως, τηλεφωνούσε στο αφεντικό του, με αλλαγμένη φωνή. Του έλεγε πως είναι ο κλέφτης και ζητούσε χρήματα για να τις επιστρέψει.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης μίλησε στην αστυνομία για τις τηλεφωνικές συνομιλίες και έτσι λίγο αργότερα ο δράστης... ξεσκεπάστηκε! Αναγκάστηκε να ομολογήσει την αλήθεια και επέστρεψε τις κάμερες που είχε κρύψει στην αποθήκη.

Πλέον σε βάρος του 20χρονου, σχηματίζεται δικογραφία για εκβίαση, κλοπή και ψευδορκία και θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...