Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

"Tα έσπασε" στον Πάνο Κιάμο χθες ο Ashton Kutcher!

English: and at TechCrunch50 2008
Image via Wikipedia
Tην νυχτερινή ζωή στη Αθήνα θέλησε να γνωρίσει ο Ashton Kutcher και τα έσπασε χθες το βράδυ στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο. Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ βρίσκεται στη χώρα μας και διασκέδασε με τον... ελληνικό τρόπο.
  
Ξεκινώντας τη βραδιά του με ένα ποτάκι στο Villa Mercedes, o Ashton Kutcher συνοδευόμενος από μεγάλη παρέα και τους σωματοφύλακές του βρέθηκε στο πάρτυ που κάνει κάθε Πέμπτη η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας τους θαμώνες άφωνους. Όπως έγραψε και η ίδια η Ναταλία στο twitter της, ο Ashton ήταν μετρημένος και πολύ ευγενικός και ευδιάθετος.
 
Ο πρωταγωνιστής του “Two and a half man” , όμως, δεν σταμάτησε εκεί τη διασκέδασή του, αφού θέλησε να γνωρίσει τα μπουζούκια και να διασκεδάσει με ένα ατόφιο λαϊκό πρόγραμμα. Έτσι και βρέθηκε στο Posidonio που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος, με τον Κώστα Μαρτάκη και την Ήβη Αδάμου. “Ήρθε μαζί με μεγάλη παρέα. Φάνηκε να διασκεδάζει πολύ και χόρευε με τους φίλους του. Νομίζω ότι του άρεσε και πέρασε πολύ καλά. Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός”, αναφέρει στο TLIFE άνθρωπος από το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου που τον είδε χθες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, παρόλο που ο Ashton δεν γνωρίζει τα ελληνικά τραγούδια, παρακολουθούσε με ενδιαφέρον το λαϊκό πρόγραμμα, ήπιε το ποτό του και διασκέδασε βλέποντας τους θαμώνες να γλεντούν, πετώντας λουλούδια. Μάλιστα, προσπάθησε η παρουσία του να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται και χωρίς καμιά επισημότητα. “Ήταν casual ντυμένος και δεν μας είχε ενημερώσει κάποιος για την άφιξή του. Εμφανίστηκε τυχαία με την παρέα του”, συμπλήρωσε η ίδια πηγή.
 
Ο ίδιος πάντως, παρόλο που έχει χωρίσει πρόσφατα με την Demi Moore, δεν φαινόταν και ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Αντίθετα ήταν πολύ κεφάτος και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως η εμφάνισή του στην Ελλάδα έκανε πολλές κοπέλες να καρδιοχτυπήσουν, ενώ ενθουσιασμένη που τον είδε στο “Villa Mercedes”, ήταν και η Έλενα Παπαβασιλείου. “Ήταν ψηλός, γοητευτικός, άνετος με την παρέα του, χόρευε και διασκέδαζε”, ανέφερε η νεαρή παρουσιάστρια στο “Πρωινό mou”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...