Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Κύκλωμα κοκαϊνης με πελάτες στην κοσμική Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Συνταρακτικές αποκαλύψεις, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, φέρνει η δικογραφία της υπόθεσης για τη σπείρα που πουλούσε πανάκριβη κοκαΐνη και τροφοδοτούσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής έναν Γεωργιανό μεγαλοβαρόνο ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, οι κοσμικοί κύκλοι «τρέμουν» από την αποκάλυψη του κυκλώματος και της δράσης του, καθώς φοβούνται «κρυφές ατζέντες», αλλά και τις εκατοντάδες συνομιλίες σε κινητά που έχει καταγράψει η ΕΥΠ.

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Το κύκλωμα, δρούσε επί 24ωρου βάσεως και η ποσότητα κοκαΐνης που παρείχε ήταν από 2 έως 10 γραμμάρια τη φορά, άριστης ποιότητας. Το «βαρύ» τμήμα της Μαφίας, δρούσε στα νότια προάστια της Αττικής, όπου προμήθευε διάσημους και επώνυμους καθημερινά.

Μάλιστα σύμφωνα με τη δικογραφία, η συμμορία των νοτίων προαστίων φέρεται να είχε πελατολόγιο με 80 μόνιμους αγοραστές, οι οποίοι έδιναν 100- 200 ευρώ καθημερινά.

Παράλληλα, το κύκλωμα δρούσε μόνο μέσω γνωριμιών, με δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιήσουν ανά 12ωρο οι διακινητές του κυκλώματος και παρέδιδαν την κοκαΐνη στα σπίτια των αγοραστών ή σε προκαθορισμένα ραντεβού. Επιπρόσθετα, η «μαφία της κοκαΐνης» λειτουργούσε με... διαφήμιση, χρησιμοποιώντας επώνυμους χρήστες ναρκωτικών για να δοκιμάσουν τις νέες «παρτίδες» και να τις δειγματίσουν στην «αγορά» .

Τέλος, η συγκεκριμένη μαφία είχε και τις δικές της κωδικές λέξεις, καθώς μέσω κινητών οι διακινητές προσπαθούσαν να «καλύψουν» τα ίχνη τους. Έτσι σε διάφορες συνομιλίες για «delivery» κοκαΐνης, τα ναρκωτικά αναφέρονται με τις ακόλουθες λέξεις:

Κορίτσια, Μπίρες, Καφές, Εσπρέσο, Πακέτο τσιγάρα, Κάρτα, Ακτινογραφία, Υπεύθυνη δήλωση, Εισιτήριο, Μπουκάλι, CD, πορτοκαλάδα, κόκα- κόλα, κράτηση, ευρώ, ταινία 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...