Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Θύμα ληστείας με λεία ύψους 1 εκατ. ευρώ υποστηρίζει ότι έπεσε υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ

 
Θύμα καλά οργανωμένης διάρρηξης υποστηρίζει πως έπεσε η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία δήλωσε πως οι ληστές της απέσπασαν λεία που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Η διάρρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη στο σπίτι της Μιντιλόγλι Αχαΐας και η υποψήφια βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρει πως μπαίνοντας στο σπίτι της διαπίστωσε ότι της είχαν αφαιρέσει το χρηματοκιβώτιο όπου τοποθετούσε τα κοσμήματα, αναφέρει το pelop.gr.

Εκτός από τα κοσμήματα της κ. Αναγνωστοπούλου, στο εσωτερικό υπήρχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στο χρηματοκιβώτιο ήταν τοποθετημένα χρυσά και μαργαριταρένια περιδέραια, χρυσά ρολόγια και γενικότερα κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες διέθεταν άριστη πληροφόρηση και γι' αυτό τον λόγο προσπαθούν να διαπιστώσουν τις πιθανές «διαρροές» στην πληροφόρηση σε σχέση με τα κοσμήματα που εντοπίστηκαν.

Η Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου στις τελευταίες εκλογές είχε καταταγεί δεύτερη με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ενώ ήταν αντιπρόσωπος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή και ιδιοκτήτρια εταιρείας εισαγωγών εξαγωγών από Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το βιογραφικό της και είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...