Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Απόπειρα αυτοκτονίας συγκλόνισε το κέντρο της Κηφισιάς το βράδυ της Δευτέρας

Πανικό και τρόμο στο κέντρο της Κηφισιάς σκόρπισε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ένας μεσήλικας άνδρας, ο οποίος... αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Kifissia24.gr, o παρoλίγον αυτόχειρας που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Κασσαβέτη, έβγαλε έναν σουγιά κι άρχισε να κόβει τις φλέβες του, με τους θαμώνες των παρακείμενων καφετεριών να μη μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Στη θέα του αίματος, οι πιο ψύχραιμοι έπεσαν επάνω του, προσπαθώντας να τον αποτρέψουν, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να τους εμποδίσει προτάσσοντας το σουγιά λέγοντας τους επιγραμματικά "θα σας σφάξω"...

Εν τέλει οι ψυχραιμότεροι και πιο θερμόαιμοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άγνωστο άνδρα, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή, ενώ στη συνέχεια επενέβησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου oι τραυματιοφορείς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο κοντινότερο εφημερεύων νοσοκομείο.

Προ-ανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, ενώ μέχρι στιγμής τα στοιχεία του μεσήλικα καθώς και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...