Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καταπέλτης η εισαγγελέας για Άκη - Μετακύλισε τις μίζες στις πλάτες του λαού

Καταπέλτης κατά του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, τον οποίο κατονόμασε ως αποδέκτη εκατομμυρίων ευρώ από μίζες στα εξοπλιστικά, είναι η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας Γεωργίας Αδειλίνη η οποία αναφέρεται στα στοιχεία του κατηγορητηρίου και της ογκωδέστατης δικογραφίας που αριθμεί 31.000 σελίδες. 

Η εισαγγελέας ανέφερε οτι ο πρώην υπουργός μετακύλισε τις μίζες, στις πλάτες του κατάχρεου ελληνικού λαού, αδιαφορώντας για το κόστος και για το γεγονός οτι ο λαός τον εμπιστεύτηκε.

Η κ. Αδειλίνη χαρακτήρισε ντροπιαστικό για την χώρα μας την ύπαρξη εκτεταμένης διαφθοράς και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες υποθέσεις, ενώ παράλληλα στηλίτευσε την εφαρμογή του νόμου περί ευθύνης υπουργών για τον οποίο είπε οτι δημιουργεί δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων, μια για του πολιτικούς και μια για τους απλούς πολίτες.

Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται η αγόρευση του αναπληρωτή εισαγγελέα στη δίκη Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου και την επόμενη εβδομάδα στο δικαστήριο θα αγορεύσουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, 53 συνολικά.

Η απόφαση αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου


Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...