Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Είχαν χάσει κι άλλο παιδί σε τροχαίο οι γονείς ενός από τα θύματα της τραγωδίας στον Άγιο Στέφανο

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που «συνοδεύει» το τροχαίο στον Άγιο Στέφανο με θύματα τέσσερα 16χρονα κορίτσια και μια 41χρονη γυναίκα, μητέρα ενός από τα παιδιά.

Τα θύματα του τροχαίου στον Άγιο Στέφανο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία την Τετάρτη. Στα νεκροταφεία του Αγίου Στεφάνου, του Αμαρουσίου και της Άνοιξης κηδεύτηκαν τα τέσσερα από τα πέντε θύματα. Ένα από τα κορίτσια, θα ταφεί στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της. 

Ο πόνος των γονιών και των συγγενών δεν περιγράφεται. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των θυμάτων και ο σύζυγος της 41χρονης οδηγού. Συμμαθητές των κοριτσιών με λευκά ρούχα, λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια είπαν το δικό τους αντίο.

Οι γονείς του ενός από τα κορίτσια που έχασαν τη ζωή τους έμειναν μόνοι. Η κόρη τους ήταν το μοναχοπαίδι τους μετά από το χαμό του αδερφού της. Οι τραγικοί γονείς είχαν θάψει κι άλλο παιδί. Ένα αγοράκι 3,5 ετών που –τραγική ειρωνεία- είχε σκοτωθεί κι εκείνο σε τροχαίο, σύμφωνα με το volleynews.gr. Η ζωή τους φέρθηκε σκληρά και τους ανάγκασε να θάψουν τα παιδιά τους το ένα δίπλα στο άλλο.

Κανείς δεν έχει καταλάβει πως συνέβη το κακό. Η νεκροψία – νεκροτομή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το volleynews.gr, έδειξαν πως η 41χρονη είχε στο αίμα της αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Δεν είχε πιει γιατί ήταν έγκυος και περίμενε ακόμη ένα παιδάκι. Το έκτο θύμα της τραγωδίας. Όμως δε έρθει στη ζωή, θα «ταξιδέψει» με τη μητέρα και την αδερφή του. Δε θα γνωρίσει τον πατέρα και τα άλλα αδέλφια του.
Εκτιμάται πως η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου έχασε τις αισθήσεις της και γι’ αυτό δε βρέθηκαν ίχνη από φρενάρισμα στην άσφαλτο, στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...