Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Έξω φρενών η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την παραλήπτρια του πακέτου: "Αυτά είναι μπούρδες"!

Η μητέρα του τον είχε παρατήσει σε αναπηρικό καροτσάκι και τον συνάντησε μετά από 43 χρόνια όρθιο, ενώ η ίδια είναι πλέον καθηλωμένη! Συγκλονιστική ιστορία!
Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως στο έκτακτο Πάμε Πακέτο.

Ο Κωνσταντίνος έρχεται από την Βέρνη της Ελβετίας, με την ελπίδα να συναντήσει την μητέρα του μετά από 43 χρόνια. Ο αποστολέας γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα στα χέρια και τα πόδια. Η μητέρα του τον εγκατέλειψε αμέσως μετά την γέννησή του σε ίδρυμα της Ελβετίας. Ο πατέρας του παιδιού είχε έναν αδερφό εκ γενετής ανάπηρο και ντρεπόταν να πει στην οικογένειά του, ότι η γυναίκα που θα παντρευόταν, γέννησε το ανάπηρο παιδί του. Η μητέρα του Κωνσταντίνου ορκίστηκε ποτέ κανείς να μην μάθει για την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Αν και το σπίτι της ήταν σε μικρή απόσταση από το ίδρυμα, ελάχιστες ήταν οι φορές που τον επισκέφθηκε.

Το γεγονός αυτό εξόργισε την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία είπε μεταξύ άλλων στην παραλήπτρια του πακέτου: "Μπούρδες! Αυτά είναι μπούρδες"!

Ο Κωνσταντίνος δεν υιοθετήθηκε ποτέ και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να περπατήσει. Σήμερα θέλει απλά να δει το πρόσωπο της μητέρα του. Άραγε πως θα αντιδράσει η μητέρα του όταν τον δει; Γιατί η παραλήπτρια έμεινε εντελώς μόνη; Πώς ερμηνεύει η ίδια το γεγονός ότι έμεινε ξαφνικά ανάπηρη και καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο;

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...