Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη στα στέκια της Ρόδου

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία – Δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη ατόμων

Κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, και άλλων ναρκωτικών ουσιών, στη Ρόδο εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών του νησιού.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη ατόμων, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στη φυλακή. Κατασχέθηκαν 470 γραμμάρια κοκαΐνης, 730 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, 5 κινητά τηλεφώνα, 2 σιδερογροθιές και 3.150 ευρώ.

Από τους συλληφθένες οι τρεις είναι Έλληνες, ηλικίας 38, 50 και 20 ετών, καθώς και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής - προμήθειας-διακίνησης ναρκωτικών και οπλοκατοχής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα και συγκεκριμένα ένα 28χρονο υπήκοο Αλβανίας έγκλειστο σε φυλακή της χώρας, τον 34χρονο αδερφό του, που δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και ένα ακόμη άτομο τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται.

Ο 28χρονος που βρίσκεται στη φυλακή συντόνιζε τηλεφωνικά και κατεύθυνε με τη βοήθεια του 34χρονου αδερφού του τη δράση του 29χρονου και του 38χρονου για τη διακίνηση της κοκαΐνης στο νησί.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που έγινε χθες στην πόλη της Ρόδου, εντοπίστηκαν στην περιοχή Καρακόνερο αρχικά ο 29χρονος Αλβανός και στην συνέχεια οι δυο ημεδαποί ηλικίας 38 και 50 ετών κατά την παραλαβή ποσοτήτων κοκαΐνης που βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες στις ρόδες σταθμευμένου τρέιλερ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 474 γραμμαρίων.

Την κοκαΐνη, είχε τοποθετήσει στο συγκεκριμένο σημείο, κατ' εντολή του έγκλειστου Αλβανού, άγνωστο άτομο το οποίο αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...