Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για υποθέσεις τρομοκρατίας


Να βρουν το θάρρος και να συνταχθούν με τη νομιμότητα και να καταδικάσουν ευθέως τρομοκράτες και υποστηρικτές τους ζητά η ΝΔ από τον πρόεδρο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Επιστρατεύουν... φθηνά επικοινωνιακά κόλπα ακροδεξιάς κοπής απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «Όταν οι τρομοκράτες γάζωναν με καλάσνικοφ το γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτιζε τότε την επίθεση “προβοκάτσια”.

Μιλούσε, χωρίς καμία ντροπή, για “παρακρατική τρομοκρατία” και για “παρακρατικές οργανώσεις φίλιες στη Νέα Δημοκρατία”. Χθες και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του, τάσσεται στο πλευρό του κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς”, ο οποίος είχε συλληφθεί ένοπλος να βγαίνει από αποθήκη - οπλοστάσιο. Για τον ίδιο κατηγορούμενο, σύμφωνα με χθεσινή ανάληψη ευθύνης, πυρπόλησε άλλη τρομοκρατική οργάνωση τα γραφεία της Ν.Δ. στο Κουκάκι.

Η υπεράσπιση ή η ανοχή σε κουκουλοφόρους, τρομοκράτες και εγκληματίες είναι παιχνίδι με τη φωτιά. Ελπίζουμε ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του να βρουν το θάρρος να συνταχθούν με τη νομιμότητα και να καταδικάσουν ευθέως τρομοκράτες και υποστηρικτές τους, όπως και το παράνομο Indymedia, που φιλοξενεί τις προκηρύξεις τους. Όχι όμως με μισόλογα και “ήξεις-αφήξεις”. Άμεσα, ξεκάθαρα και απόλυτα».

Από την πλευρά του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατηγορεί τη ΝΔ για προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι: "για να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα καθημερινά τους εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού, επιστρατεύουν φτηνά επικοινωνιακά κόλπα ακροδεξιάς κοπής. Η ελληνική κοινωνία τους έχει καταλάβει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...