Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η Αυστραλία δεν δέχεται στο έδαφός της βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζ.Γκίλαρντ
«Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας» δήλωσε στην εφημερίδα «Νέος Κόσμος» η πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της κυβέρνησής της για το θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές του κόμματος της «Χρυσής Αυγής», που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.
 
«Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός.

Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε σε εκπομπή του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού 3ΧΥ στη Μελβούρνη ότι βουλευτές του κόμματος θέλουν να επισκεφθούν την Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...