Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο Ριζάι - ΣΩΟΙ όλοι οι όμηροι


ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ πριν λίγο ο Αλβανός κακοποιός Αλκετ Ριζαι και είναι ΣΩΟΙ  όλοι οι όμηροι.

Φωτογραφίες με τους 6 σωφρονιστικούς υπάλληλους που κρατούσε ομήρους ο περιβόητος Αλβανός κακοποιός Αλκετ Ριζάι δημοσίευσαν πριν από λίγο τα αλβανικά ΜΜΕ.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία μία μικρή ομάδα της ΕΚΑΜ κατάφερε να μπει μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου και μόλις ο Ριζάι αντίκρισε την ομάδα της ΕΚΑΜ κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής και αναγκάστηκε να παραδοθεί, λέγοντας «Αρκετά, ως εδώ, δε μπορώ να προχωρήσω άλλο, πάρτε τους ανθρώπους μπορούμε να σταματήσουμε εδώ»

Ο Αλκέτ Ριζάι επιχείρησε χθες βράδυ να δραπετεύσει μαζί με δύο συνεργούς του, φορώντας στολές εργαζομένων στις φυλακές, ωστόσο έγινε αντιληπτός και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει στον προθάλαμο κρατώντας όμηρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Τις τελευταίες ώρες βρισκόταν εγκλωβισμένος στον προθάλαμο μαζί με τους 2 συνεργούς του και 5 ομήρους, ενώ έξω από τις φυλακές Μαλανδρίνου είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα της ΕΚΑΜ, καθώς και διαπραγματευτές που επικοινωνούσαν μαζί του μέσω ασύρματου, ή μέσω του σπασμένου τζαμιού στον προθάλαμο, απ 'όπου ακούγονταν οι φωνές του.

Ωστόσο η αστυνομία δεν επιχειρούσε να εισβάλει στο χώρο γιατί δεν ήξερε αν κρατάει εκρηκτικά και χειροβομβίδες όπως ισχυριζόταν, ενώ ο ένας από τους ομήρους που διέφυγε έκανε λόγο για αυτοσχέδια μαχαίρια καθώς και μία συσκευή με καλώδια που είδε στα χέρια του Ριζάι.

Ο βαρυποινίτης τελικά συνελήφθη και όπως αποδείχθηκε «μπλόφαρε» αφού η συσκευή δεν ήταν παρά ένα ραδιοφωνάκι τυλιγμένο με ταινία και καλώδια



Χθες βράδυ ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε στους οπλοφόρους της εξωτερικής φρουράς που τον σημαδεύουν, να χαμηλώσουν τα όπλα γιατί όπως ισχυρίστηκε έχει πάνω του 200 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης c4 και 2 χειροβομβίδες με ένα μαχαίρι. Φώναξε να του ανοίξουν την πύλη για να φτάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ακριβώς έξω από τον προαύλιο χώρο των φυλακών.

Γύρω του κρατούσε ως ασπίδα τους πέντε ομήρους με τους οποίους έφτασε στο φρουραρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικίνδυνος κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια δύο συγκρατούμενών του πέρασε από την πτέρυγα όπου κρατείται στο φρουραρχείο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού, εντόπισαν σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών, χειροβομβίδα και πιστόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...