Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Το δράμα της 20χρονης συντρόφου του Τόμας Πρωτόπαπα-Τι λένε οι γιατροί


Στο πλευρό του 26χρονου Τόμας Πρωτόπαπα, που βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η 20χρονη σύντροφός του, Ιωάννα Ζεμπερλίκου.

«Η επέμβαση πήγε αρκετά καλά αλλά πλέον περιμένουμε τον οργανισμό του πως θα αντιδράσει. Είχε σοβαρή επιπλοκή και δύσκολα θα μπορέσουμε να έχουμε ασφαλή εικόνα αν δε περάσουν 48 ώρες». Αυτό φέρεται να αποκάλυψε -για την κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα, που νοσηλεύεται στην εντατική μετά από τροχαίο- άτομο από το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα του newspistol.

Ενώ από την πρώτη στιγμή -σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- στο πλευρό του Τόμας βρέθηκε η 20χρονή Ιωάννα με την οποία έχουν δεσμό εδώ και 1 1/2 χρόνο (σ.σ. η κεντρική φωτογραφία είναι από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα Κουφονήσια). Καθώς επίσης και άλλοι φίλοι τους.

Μάλιστα ήταν για εκείνη που είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ο Τόμας σε συνέντευξή του ότι «Το βασικό στοιχείο είναι ότι δεν προσπάθησε να αλλάξει κανένα στοιχείο του χαρακτήρα μου και ότι σέβεται ακόμη και τις παραξενιές μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...