Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη ο γιος του ιδρυτή της αλυσίδας Καρούζου που έντυνε την κοσμική Αθήνα!


Για χρέη στο Δημόσιο που αγγίζουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ συνελήφθη χθες ο Μανώλης Καρούζος, γιος του ιδρυτή της πολύ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης, Αντώνη Καρούζου.

Τα καταστήματα Carouzos που άλλαξαν τα δεδομένα στην αντρική ένδυση και δραστηριοποιούνται στο χώρο για τέσσερις δεκαετίες, έχουν φιλοξενήσει τις πιο επώνυμες μάρκες ενδυμάτων και εξυπηρετούσαν επώνυμους πελάτες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και κοσμικό χώρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Μανώλης Καρούζος συνελήφθη στο σπίτι του στο Ψυχικό, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, μη απόδοση Φ.Π.Α., μη απόδοση Φ.Μ.Υ. (Φόρος Μισθωτών Υπηρεσιών) και μη απόδοση εισφορών προς το ΙΚΑ, ύψους περίπου 7 εκατομμύριον ευρώ

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σύντομα αναμένεται να περάσει και το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, ο 32χρονος επιχειρηματίας ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και συνέχισε την “παράδοση” της οικογένειας. Όταν ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή το 2011 σε ηλικία 63 χρόνων, εκείνος και ο αδελφός του ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης.

Ανάμεσα στους πλέον τακτικούς πελάτες ήταν και ο προφυλακισμένος Άκης Τσοχατζόπουλος, γνωστός άλλωστε για την αδυναμία του στα κομψά και ακριβά ρούχα, αλλά και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...