Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στο κύκλωμα τοκογλύφων της Κέρκυρας


Μετά από την κατάθεση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για την υπόθεση τοκογλυφίας στην Κέρκυρα, φαίνεται να εμπλέκεται ένας εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα γίνεται με απόλυτη μυστικότητα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες από το tovima.gr.

Ο πρώην βουλευτής στην κατάθεση του, ανέφερε ότι παρότρυνε τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με τους τοκογλύφους και να μην μπλέξει μαζί τους.

Ωστόσο η κατάθεση του πρώην βουλευτή δένει με όσα είχαν δηλώσει στις αρχές άλλα τέσσερα θύματα του κυκλώματος, οι οποίοι είχαν αναφερθεί και στις καταθέσεις τους και στον αξιωματικό της αστυνομίας.

Μάλιστα ο ανώτατος αξιωματικός αντί να κινήσει διαδικασίες έρευνας και δίωξης των τοκογλύφων όταν τα θύματα εκβιάζονταν, εκείνος του προέτρεπε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί συνομιλίες ή επικοινωνία του αξιωματικού με τους τοκογλύφους και για αυτό τον λόγο δεν έχει γίνει δίωξη εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...