Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος φωτογραφίζεται μέσα στην Βουλή με Γερμανούς νεοναζί


Οι Γερμανοί νεοναζί διαψεύδουν έμπρακτα τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής, η οποία απαντώντας σε άρθρο του Spiegel είχε αρνηθεί ότι έχει σχέση με ξένες οργανώσεις και κόμματα, καθώς σε ιστοσελίδα τους δημοσεύουν φωτογραφίες με τον γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο εντός της Ελληνικής Βουλής και κάνουν εκτενή αναφορά στις επαφές τους με το ακροδεξιό κόμμα.

Η ιστοσελίδα Freies Netz Süd, βαυαρικό παρακλάδι του νεοναζιστικού Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος της Γερμανίας, παραθέτει ένα εκτενές «οδοιπορικό» στελεχών του κόμματος κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα και δείχνουν εντυπωσιασμένοι από την συμμετοχή τους στην πορεία της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια.

Δημοσιεύουν, μάλιστα, και φωτογραφίες που έβγαλαν με τον Νίκο Μιχαλολιάκο εντός της ελληνικής Βουλής, αλλά και με τον Ηλία Κασιδιάρη στα γραφεία της Χρυσή Αυγής.

Κάνουν λόγο, ακόμη, και για τις επαφές που είχαν με μέλη της Χρυσής Αυγής κατά το άνοιγμα του παραρτήματός της στη Νυρεμβέργη.

Υπενθυμίζεται ότι το γερμανικό περιοδικό Spiegel σε δημοσίευμά του είχε κάνει λόγο για ανησυχία των γερμανικών αρχών από τις επαφές της Χρυσής Αυγής με ακραία νεοναζιστικά στοιχεία στη Βαυαρία, ενώ είχε ακολουθήσει η οργισμένη αντίδραση του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου που τόνιζε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με ξένες πολιτικές οργανώσεις και κόμματα.



iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...