Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο Κιμούλης


Στη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη στο Κολωνάκι προέβησαν την Τετάρτη το βράδυ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος μετά το τέλος της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Η σύλληψη του κ. Κιμούλη δεν αφορούσε την υπόθεση των χρεών του προς το Δημόσιο, αλλά παλαιότερη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του η οποία δεν είχε εκτελεστεί και αφορούσε ακάλυπτες επιταγές.

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές ερήμην σε φυλάκιση 15 μηνών, απόφαση η οποία επικυρώθηκε και σε δεύτερο βαθμό από το εφετείο.

Την Πέμπτη το πρωί ο κ. Κιμούλης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών, ρύθμισε και την παλαιότερη υπόθεση της καταδίκης του για ακάλυπτες επιταγές και αφέθηκε ελεύθερος.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωσή του για δημοσιεύματα του Τύπου που τον ήθελαν να κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη. Έκανε λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού» και «κατασκευασμένα θεάματα». Όσον αφορά την οφειλή του ανέφερε πως πρόκειται για ζημιές από τη λειτουργία δύο θεατρικών σκηνών επί 12 χρόνια και από θεατρικές περιοδείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...