Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ηράκλειο: Βγάζουν ξυπόλητα παιδιά στον δρόμο για λίγα ευρώ!

Παιδιά ξυπόλητα, με κοντομανικα μπλουζάκια μέσα στο κρύο βγάζουν επιτήδειοι προκειμένου να εκβιάσουν τον οίκτο των περαστικών.

Το φαινόμενο της επαιτείας, όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, σημειώνει έξαρση με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που ζητούν ελεημοσύνη, να πολλαπλασιάζονται.

Παρατηρώντας μικρά παιδιά να πολλαπλασιάζονται στους δρόμους αλλά και μικροπωλητές σε κάθε γωνία, η δημοτική αστυνομία ήρθε σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. καταστρώνοντας ένα σχεδιασμό για την εορταστική περίοδο. Από χθες (20-12-2012) μεικτά κλιμάκια περιπολούν, πρωί και βράδυ, στο κέντρο του Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η κατάσταση.

Η οδηγία που έχει δοθεί περιλαμβάνει την κατάσχεση των ειδών που πωλούν οι πλανόδιοι μικροπωλητές, ενώ με ευαισθησία θα αντιμετωπίζεται το θέμα των μικρών παιδιών, που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης στα χέρια επιτήδειων, που στα προσωπάκια του βλέπουν... πηγή εσόδων!

Παράλληλα - σύμφωνα με το cretalive.gr - εντατικοποιούνται τα μέτρα κατά της παράνομης στάθμευσης, καθώς φαίνεται πως η ασυνειδησία ορισμένων οδηγών δεν έχει όρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...