Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΒΒC: Η Χρυσή Αυγή επιτέθηκε στον Στρατούλη


Ηχητικό ντοκουμέντο του BBC που παρουσιάζει τη Χρυσή Αυγή να βρίσκεται πίσω από την επίθεση στον Δημήτρη Στρατούλη, προ ημερών, στο ΟΑΚΑ, έπαιξε πριν από λίγο το Mega.

Στο ντοκουμέντο, ακούγονται μέλη της Χρυσής Αυγής να "παραπονιούνται" στους θύτες για τις βλάβες που δεν... προξένησαν στο θύμα, δηλαδή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Χρυσή Αυγή, πάντως, διαψεύσει τα όσα παρουσιάζονται από το βρετανικό δίκτυο.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ρεπορτάζ του BBC

Για προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής για την επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη κάνει λόγο με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

«Όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες - τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης. Αλήθεια η κυβέρνηση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της «συγκατοίκησης» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;

Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...