Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Σύλληψη δυο γυναικών για χασίς στη Μυτιλήνη

Δυο γυναίκες ηλικίας 29 και 45 ετών συνέλαβαν λιμενικοί του τμήματος γραφείου ασφάλειας Μυτιλήνης για κατοχή συνολικής ποσότητας χασίς πάνω από 60 γραμμάρια.

Ειδικότερα, άνδρες του λιμενικού σώματος Μυτιλήνης με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου εντόπισαν χθες Παρασκευή πρωινές ώρες σε πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ένα δέμα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες. 
Το δέμα, τέθηκε σε παρακολούθηση και λίγο μετά, εμφανίστηκαν για να το παραλάβουν μια 29χρονη και μια 45χρονη. Οι άνδρες του λιμενικού σώματος σταμάτησαν τις δυο γυναίκες για περεταίρω έλεγχο, ενώ μέσα στο δέμα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε μεταλλικό κουτί μια συσκευασία από αλουμινόχαρτο που περιείχε χασίς βάρους 55,50 γραμμαρίων. Μέσα στις αποσκευές μετά από έλεγχο της 29χρονης βρέθηκε μια μεταλλική ταμπακέρα, η οποία περιείχε χασίς βάρους 5,48 γραμμαρίων. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν.

Προανάκριση και έρευνες για το συμβάν, διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ η ναρκωτική ουσία και τα δύο κινητά τηλέφωνα τους κατασχέθηκαν.
aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...