Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Πύργος: Απάτη με επιταγές σε τράπεζα, την αντιλήφθηκε η υπάλληλος

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε γνωστή τράπεζα που έχει υποκατάστημα σε κεντρικό σημείο του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliaoikonomia.gr ένας άνδρας πήγε στην τράπεζα έχοντας έναν αριθμό επιταγών μαζί με πληρεξούσια που αντιστοιχούσαν στις επιταγές προς είσπραξής τους.

Ο άνδρας πήγε στο ταμείο και η ταμίας του ανέφερε ότι θα πρέπει πρώτα να περάσει από μια υπάλληλο της τράπεζας και μετά να πάει στο ταμείο για τις εισπράξεις των επιταγών.

Η υπάλληλος κοιτάζοντας τα πληρεξούσια και τις επιταγές που της έδωσε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς τα ποσά δεν «έβγαιναν». Το συνολικό ποσό από τις επιταγές δεν ήταν το ίδιο με τα πληρεξούσια. Η υπάλληλος έλεγξε αν λείπει κάποια επιταγή ή κάποιο πληρεξούσιο και κατάλαβε ότι κάποιες επιταγές δεν είχαν το ίδιο ποσό με τα πληρεξούσια.

Αφού το ανέφερε στον άνδρα, του τόνισε ότι θα πρέπει να το αναφέρει στον προϊστάμενό της. Αμέσως εκείνη την στιγμή ο άνδρας προφασιζόμενος ότι βιάζεται να πάει σε μια δουλειά, πήρε τις επιταγές και τα πληρεξούσια και έφυγε από την τράπεζα.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό και σε κάποια άτομα που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν μέσα στην τράπεζα καθώς η υπάλληλος ήταν κοντά στο ταμείο που εξυπηρετούνται άτομα της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...