Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Στη θέση τους οι γιατροί στη Χιο και στη Ζάκυνθο που έδιναν γνωματεύσεις - μαϊμού

Τι και αν οι ελεγκτές έπιασαν τους γιατρούς που έδιναν γνωματεύσεις μαϊμού σε επιτήδειους στη Χίο και στη Ζάκυνθο, τι αν και αν ακούστηκε πως όσοι είχαν εμπλοκή στο θέμα θα παραπέμπονταν στη Δικαιοσύνη, η ελληνική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Οι συγκεκριμένοι γιατροί συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά μέχρι και σήμερα. Όπως αναφέρει το capital.gr η οφθαλμίατρος του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου, η οποία πιστοποιούσε την υποτιθέμενη αναπηρία, βρίσκεται μέχρι και σήμερα κανονικά στη θέση της και συνεχίζει να εξετάζει «εν δυνάμει» δικαιούχους.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου Γιώργος Χαλκιάς, ο οποίος επισημάνει πως η εν λόγω οφθαλμίατρος εξακολουθεί να είναι στη θέση της, καθώς «το υπουργείο υγείας δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση».

Στη Ζάκυνθο μετά από ένα μήνα αναστολής άσκησης καθηκόντων, επανήλθε στη θέση του στο Γενικό Νοσοκομείου Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος» και ο οφθαλμίατρος που υπέγραφε ανάλογες γνωματεύσεις σε «μαϊμού» τυφλούς. Όπως σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Κομιώτης, «έχει διαταχθεί έρευνα για τις ευθύνες του ιατρού, μέχρι όμως να βγει το πόρισμα της διοικητικής εξέτασης και αφού παρήλθε το διάστημα αναστολής άσκησης καθηκόντων, ο εν λόγω οφθαλμίατρος επέστρεψε στην εργασία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...