Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Κατσέλη: Υπέρ της συνεργασίας με δυνάμεις της Αριστεράς

Θετική στο ενδεχόμενο συνεργασίας με δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς εμφανίστηκε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λ. Κατσέλη σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Θετική στο ενδεχόμενο συνεργασίας με δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς εμφανίστηκε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ίδια σημείωσε ότι η πολιτική του Μνημονίου μπορεί και πρέπει να ανατραπεί και ότι η πολιτικη της λιτότητας δεν αποτελεί λύση.

Τάχθηκε υπέρ της ανασύνταξης του προοδευτικού χώρου και πρόσθεσε ότι χρειάζεται αποφασιστικότητα για να γίνει αυτό πράξη.

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

«Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε μόνο πίσω από ένα αντιμνημόνιο πλαίσιο», υπογράμμισε η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων Ι. Κοντούλη, και πρόσθεσε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι περιμένουν συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ την έξοδο από την κρίση.

Η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη, σε δηλώσεις της μετά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα, ξεκαθάρισε ότι η οριακή απουσία των Οικολόγων από τη Βουλή δεν τους επιτρέπει να επηρεάσουν τη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης.

«Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε μόνο πίσω από ένα αντιμνημόνιο πλαίσιο», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι περιμένουν συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ την έξοδο από την κρίση.

Σημείωσε τέλος ότι οι προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων δε λένε μόνο «όχι» στο Μνημόνιο αλλά προσφέρουν «τον οδικό χάρτη» για να βγούμε από την κρίση και παράλληλα προστατεύουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...