Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

To συγκινητικό γράμμα της Μαρίας που «έφυγε» στα 23 της από νευρική ανορεξία

Σαράντα ημέρες μετά τον άδικο χαμό της 23χρονης Μαρίας από την Πάτρα που έπασχε από νευρική ανορεξία δόθηκε στη δημοσιότητα το συγκινητικό γράμμα που έγραψε λίγο πριν ξεψυχήσει.

Στο γράμμα, η Μαρία ευχαρίστησε όχι μόνο τη μητέρα της αλλά και όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της στη μεγάλη της περιπέτεια.

«Σας ευχαριστώ και θέλω να τα καταφέρω να γυρίσω δυνατή και να σας ευχαριστήσω κι εγώ με το δικό μου τρόπο» ανέφερε στο γράμμα της προς όλους όσοι διοργάνωσαν φιλανθρωπικές βραδιές για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να τη βοηθήσουν.

«Μανούλα δεν έχω λόγια να γράψω για να σε ευχαριστήσω. Δεν σε κούρασα για 23 χρόνια και τώρα πήρες στην πλάτη σου όλο το σταυρό. Βλέπεις κάθε μέρα να χειροτερεύω και οι πληγές να αυξάνονται και εσύ να σφίγγεις τα δόντια και να δίνεις το δικό σου αγώνα χαμογελώντας.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με γνώρισαν από το κακό μου όνειρο και τους υπόσχομαι να παλεύω κάθε μέρα και αγωνιώ να ξυπνήσω από αυτό και να τους ανταμείψω γι αυτά που έκαναν.

Να είστε πάντα υγιείς και πάνω από όλα να παραμείνετε άνθρωποι με πλούσια συναισθήματα και όχι με γεμάτες τσέπες. Όταν είσαι φτωχός στην ψυχή ποτέ δεν θα πλουτίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...