Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη σε Πάτρα, Θέρμο, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές σε όλη τη χώρα, ατόμων που χρωστούσαν στο Δημόσιο.


Στην Πάτρα συνελήφθη το μεσημέρι ο 55χρονος, εκδότης της εφημερίδας "Γεγονότα", Γιώργος Σπαθαράκης , ο οποίος χρωστούσε 644.115,71 ευρώ.
Στην ίδια πόλη συνελήφθη επίσης ένας 27χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Χρήστος Κόζης. Σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 281.958,15 ευρώ.

Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου συνέλαβαν έναν ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, 31 ετών, ο οποίος είχε οφειλές ύψους 7.473.6949,31 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στο Θέρμο Αγρινίου, Αλέξανδρος Καλατζής θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Επίσης, συνελήφθη ο Χρήστος Παπαδόπουλος, 58χρ. ιδιοκτήτης βιοτεχνίας βαφής ενδυμάτων στη Θεσσαλονίκη, με κατηγορίες για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν και καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή, μη έγκαιρη καταβολή εργατικών εισφορών, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.
Το ποσό των χρεών ανέρχεται σε 1.231.440 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Τέλος, συνελήφθη ο 67χρονος, Νίκος Καματάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής τσιμέντου,  που δραστηριοποιείται  στη Χαλκιδική.
Ο 67χρονος, προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου όπου και συνελήφθη, ενώ το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 604.695,03 ευρώ.
Οι κατηγορίες σε βάρος του αφορούν τη μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση, για τη χρονική περίοδο από 01-12-2006 έως 30-11-2011.
Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...